четвер, 25 лютого 2016 р.

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА
   Наш навчальний заклад, навчаючи професії кравця, постійно співпрацює із колективним швейним підприємством, де учні проходять виробничу практику та по закінченню навчання працевлаштовуються. Адже дуже важливо не тільки навчити виготовляти одяг, але щоб було де реалізовувати свої знання на практиці. 



   У місті Кам’янець-Подільський на сьогоднішній день успішно працює колективне швейне підприємство, яке засноване ще в 20-і роки ХХ століття. За останні десять років, в результаті співпраці з іноземними фірмами, підприємство значно підвищило свій технологічний та технічний рівень.  Впроваджено нове обладнання. Для моделювання , конструювання та виготовлення зразків , підприємство має свій експериментальний цех з висококваліфікованим персоналом , який за короткий термін впроваджує у виробництво всі новинки і зміни в технологію і конструкцію виробів . Працює система автоматизованого проектування одягу.


Також наші учні проходять виробничу практику на підприємстві «Вітмарк-Біз», що є філією Valimark-Biz - торгової компанії-виробника, що спеціалізується на створенні одягу однойменної марки, яку засновано в 2005 році. Valimark-Biz це футболки, майки, кофти найрізноманітніших фасонів і дизайнів для чоловіків, жінок і дітей. Компанія також виробляє широкий асортимент моделей зимових шапок, шарфів і курток для всіх категорій населення. Головною перевагою марки Valimark-Biz є вдале поєднання ціни, якості та сучасного дизайну.


Немає коментарів:

Дописати коментар